Magdalenka

NAZWA: Lodziarnia-Cukiernia Magdalenka
ROK ZAŁOŻENIA: 13 marca 2013
ADRES: Piwniczna-Zdrój, Rynek 24
LODZIARNIA POWSTAŁA, BO…:
Jesteśmy małą firma rodzinną z wieloletnią tradycją podawania szczęścia na talerzach. Lody są dla nas jak sztuka. Odbyliśmy inspirujące szkolenie w Carpigiani Uniwersity w Bolonii we Włoszech. Kreujemy przepyszne kombinacje, używając najwyższej jakości produktów. Naszą pasją jest smak, poza dostępnymi lokalnie składnikami poszukujemy rarytasów na całym świecie, pistacje, orzech laskowy i włoski przyjeżdżają do nas z Włoch, mango z Indii. Wspieramy kulinarne podróże, pragniemy pozostać w pamięci turystów, ale też lokalnych klientów.  Tworząc to wszystko, podążamy za trendami zdrowia, a doceniając małe rzeczy stajemy się koneserami życia
SMAKI LODZIARNI: paradisso, pistacja bronte, lody z lokalnego mleka i śmietany, lody lawendowe, naturalne granity
WYRÓŻNIA NAS: Swoją produkcje opieramy na najwyższej jakości składnikach. Nasze lody nie zawierają barwników i aromatów. Ich smak pochodzi bezpośrednio z surowców, które wybieramy bardzo starannie.  Do produkcji używamy mleka i śmietany z nowosądeckiej mleczarni, owoce skupujemy lokalnie, pistacje, orzech laskowy i włoski sprowadzamy z Włoch, nasza pistacja posiada certyfikat jakości D.O.P. Używamy najwyższej jakości kawy, czekolady i kakao. Produkcje opieramy na frezerze pionowym najstarszej i najbardziej pożądanej przez rzemieślników maszynie do wymrażania.  Proces produkcji można u nas zobaczyć na bieżąco – nie produkujemy lodów z wyprzedzeniem.
Share on twitter
Share on facebook
INNE POSTY

Zapisz się na Newsletter

i otrzymuj na bieżąco informacje o najnowszych wydarzeniach

Zapisując się na newsletter oświadczam, że zapoznałem się z informacją nt. przetwarzania danych znajdującą się w oraz , dostępnymi na stronie internetowej.